Nordic Regional Airlinesin lentokonehalli.

Savunpoistolaitteiden vuosihuollot lentoasemaympäristössä

Nordic Regional Airlines, eli Norra on tunnettu suomalainen lentoyhtiö. Olemme toteuttaneet heille lakisääteiset savunpoistolaitteiden vuositarkastukset vuosina 2021–2023. Vuosihuollot ovat sisältäneet Helsinki-Vantaalla sijaitsevan lentokonehallin ja toimistotilojen savunpoistolaitteiston testauksen ja huollon.

"Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Savunpoistokumppanin kanssa. Heidän työskentelynsä ja raportointinsa on selkeää ja ammattimaista. Lentoasemaympäristössä korostuu turvallisuuden tärkeys, ja Savunpoistokumppanin huolelliset ja tarkat havainnot ovat osoittautuneet arvokkaiksi. Suosittelemme yhteistyötä mielellämme myös muille."

Kai Berg, kiinteistöpäällikkö, Nordic Regional Airlines Oy

Passia ja täsmällisyyttä vaaditaan lentoasemaympäristössä

Vuosihuollon ensisijainen tavoite on varmistaa savunpoistolaitteiden moitteeton toiminta. Mahdolliset viat korjataan välittömästi. Vaikka vuosihuollot ovatkin rutiininomaista työtä, lentoasema on ympäristönä hieman poikkeuksellinen. Työmaalle pääsy edellyttää turvatarkastusten läpikäyntiä, eli passi täytyy olla mukana työmaalle saapuessa. Lisäksi asiakkaan vaatima täsmällisyys oli keskeisessä roolissa huoltotöiden aikataulutuksessa.

Teknisesti ottaen huollot sisälsivät runsaasti tarkistettavaa: porrashuoneiden seinäluukkujen, kellarikerroksen savunpuhaltimien sekä yli 50 hallissa sijaitsevan savunpoistoluukkujen testaukset ja huollot. Laitteisto koostui sekä kaasujousi- että sähkömoottorikäyttöisistä laitteista. Suoritimme keskusten tarkistukset, koelaukaukset ja laadimme yksityiskohtaisen raportin havainnoistamme.

Umpikantisia savunpoistoluukkuja katolla
Avoimia savunpoistoluukkuja katolla

Kiitos tähänastisesta matkasta, toivottavasti kohtaamme jälleen

Kyseessä oli vuokratilat, joissa Norra vastasi itse kiinteistön huoltopalveluista, mukaan lukien savunpoistolaitteiden vuosihuolloista. Yhtiön muutettua uusiin tiloihin, joissa kiinteistönhuolto kuuluu vuokranantajan vastuulle, emme valitettavasti toistaiseksi jatka yhteistyötä vuosihuoltojen osalta.

Asiakas on kuitenkin ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme, ja kaikki on sujunut heidän toiveidensa mukaisesti, täsmällisesti ja ajallaan.

”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Savunpoistokumppanin kanssa. Heidän työskentelynsä ja raportointinsa on selkeää ja ammattimaista. Lentoasemaympäristössä korostuu turvallisuuden tärkeys, ja Savunpoistokumppanin huolelliset ja tarkat havainnot ovat osoittautuneet arvokkaiksi. Suosittelemme yhteistyötä mielellämme myös muille.”, Kai Berg, kiinteistöpäällikkö, Nordic Regional Airlines Oy.

Savunpoistokumppani logo
Savunpoistokumppani

Savunpoistokumppani

p. 010 581 7100 myynti@savunpoistokumppani.fi
Soita meille
Soita meille! p. 010 581 7100