Savunpoistokumppani palvelee - asiantuntijapalvelut, saneeraus, huolto

Savunpoiston asiantuntija - Savunpoistokumppani

Savunpoistoluukku umpimallinen huolto ja saneeraus

Olemme savunpoistoon erikoistunut yritys, joka on toiminut vuodesta 2010. Teemme huollot, korjaukset, vianselvitykset ja saneeraukset asiantuntevasti ja vastuullisesti kaikkiin markkinoilla oleviin savunpoistojärjestelmiin. Olemme mm. ainoana huoltoyrityksenä Suomessa Keraventin (Kera Group Oy) virallinen huoltokumppani. Toiminta-alueemme on koko Suomi painottuen Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle.

Koska savunpoistohuolto on suhteellisen kapea erikoisala, olemme pyrkineet kehittämään raportoinitiamme asiakkaan suuntaan selkeäksi ja täsmälliseksi. Saamamme asiakaspalautteen mukaan olemmekin onnistuneet siinä hyvin.  Huoltopöytäkirjastamme löytyy selkeä erittely tarkastetuista asioista ja tehdyistä toimenpiteistä. Näin asiakas saa aina selkeän kuvan palvelun sisällöstä. Mielestämme läpinäkyvyys onkin yksi luotettavan huoltopalvelun tärkeimmistä tekijöistä.

Sopimushuolto, tarkastukset, vianselvitys ja huolto, konsultointi

Olemme luonteva yhteistyökumppani. Voit käyttää meitä vastaamaan kiinteistöjen savunpoistojärjestelmien vuosihuolloista tai asiantuntijana korjauksissa ja saneerauksissa. Palveluumme kuuluu myös koneellisen savunpoiston ohjauskeskuksien, savunpoistopuhaltimien ja savunpoistoluukkujen korjaukset ja huollot.

Olemme panostaneet nopeaan ja joustavaan palveluun ja esim. huoltoautoissamme on laaja valikoima varaosia sekä laitteistojen huoltoihin käytettäviä työkaluja. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja tehokkaasti ja huoltamaan hyvin usein laitteet kuntoon yhdellä käynnillä. Olemme ylpeitä, että meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita vuosittain. 

savunpoistokeskuksen huolto tarkastus

Savunpoiston vuosihuolto

Vuosihuollolla saat varmuuden siitä, että kiinteistön savunpoistojärjestelmä toimii kaikilta osin viranomaismääräysten mukaisesti. Säädösten mukaan savunpoistojärjestelmän huolto ja testaus tulee suorittaa vähintään kerran vuodessa. Myös palotarkastajat kiinnittävät savunpoiston toimintavarmuuteen entistä enemmän huomiota, ja vuositarkastus takaa että huolto ja sen dokumentointi ovat kunnossa. Savunpoistokumppani toimii isännöitsijöiden ja kiinteistövastaavien luottokumppanina savunpoistojärjestelmien huolloissa ja konsultoinnissa.

Vuosihuolto varmistaa järjestelmän toiminnan ja ajan tasalla olevat huoltodokumentit:
– Tarkastamme ja testaamme savunpoistojärjestelmän teknisen toimivuuden.
– Tarkastamme myös opasteet ja toimintaohjeet, jotta pelastuslaitos voi käyttää järjestelmää tehokkaasti hätätilanteissa.
– Saat huoltotodistuksen, josta ilmenee tehdyt huoltotoimet ja laitteiston toimintakunto. Huoltotodistus toimii myös tarkastuspöytäkirjana esim. paloviranomaisille ja vakuutusyhtiölle.

Museoikkuna savunpoistokäytössä

Otamme tarvittaessa kokonaisvastuun savunpoistolaitteiston saneerauksesta. Huomioimme kohteen erityispiirteet, laitteiston käytettävyyden, asiakkaan toiveet sekä viranomaisvaatimukset.

Hyvän perussuunnittelun jälkeen toimenpiteiden ja vastuurajojen sopiminen on helppoa. Samalla varmistetaan, että tarjouksemme sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja palvelut. Laadimme työstämme asennustodistuksen kiinteistön ylläpitoa ja viranomaisia varten.

Savunpoistoluukun huolto käynnissä katolla

Asennus

Voit tilata meiltä savunpoistolaitteiden asennuksia kokonaistoimituksena tai vaikkapa alihankintapalveluna. Asennamme myös palonkestäviä johtojärjestelmiä ja teemme käyttöönottotarkastuksia tilauksesta. 

savunpoisto: ohjauskeskus sisältä

Asiantuntijatyöt ja järjestelmäosaaminen

Teemme myös erityistä ammattitaitoa vaativia töitä. Selvitämme ja korjaamme monimutkaisten savunpoistojärjestelmien vikoja, modernisoimme vanhoja savunpoistoluukkuja ja koulutamme käyttöhenkilökuntaa. Tarvittaessa teemme uuden savunpoiston laukaisukaavion ja lisäämme merkinnät sekä opasteet. 

Savunpoistokumppanin savunpoiston asiantuntijat

Asiantuntijapalvelut ja tekninen neuvonta

Tarjoamme asiantuntija-apua savunpoistojärjestelmien suunnitteluun. Oikeilla laitevalinnoilla voi olla merkittävä vaikutus käytettävyyteen, toimintavarmuuteen ja kustannuksiin. Olemme usein pystyneet esittämään alkuperäistä ajatusta edullisemman ratkaisun, joka kuitenkin vastaa ominaisuuksiltaan asiakkaan perusvaatimuksia. 

Tilaa savunpoistolaitteistosi huolto helposti netistä!

Call Now ButtonSoita meille!
Verified by MonsterInsights