Maksuton savunpoiston saneerauskartoitus

Savunpoistokumppanin maksuton kartoituskäynti

Savunpoistoluukku katolla, savunpoiston saneeraus

Kunnostus vai saneeraus? Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Savunpoiston saneeraus, kuten kaikki saneeraukset ja kunnostukset, on tärkeää suunnitella asiantuntevasti. Kunnostukset ja saneeraukset ovat haastavia projekteja, koska muuttujia on paljon: Olemassaolevat laitteet ja laukaisumekanismit sekä niiden kunto, kaapeloinnit, viranomaisten vaatimukset, halutaanko olemassa oleville laitteille lisäaikaa kunnostuksella vai halutaanko saneerauksen avulla kerralla pidempiaikainen ratkaisu, jne.

Siksi jokaista Savunpoistokumppanin saneeraustarjousta edeltää käynti kohteessa. Panostamme asioiden miettimiseen jo ennen tarjousta, koska mielestämme asiakkaamme tarvitsee hyvät perusteet päätökselleen.

Suuremmissa projekteissa palvelumme kattaa koko Suomen, pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Suomi.

Jätä yhteystietosi alle ja tilaa Savunpoistokumppani kartoittamaan saneerauskohteenne veloituksetta – tai ota suoraan yhteyttä 010 581 7100 / myynti@savunpoistokumppani.fi

Tilaa asiantuntijan maksuton kartoituskäynti:

Savunpoistoluukku umpimallinen huolto ja saneeraus

Ensimmäisen sukupolven savunpoistolaitteet: savunpoistoluukut , -ikkunat ja muut toimilaitteet alkavat olla elinkaarensa lopulla. Laitteiden toiminnan varmistamiseksi ja mm. kosteusvaurioiden välttämiseksi savunpoiston saneeraukset ja kunnostukset ovat tulleet ajankohtaiseksi. Vanhempien laitteiden ylläpitoa on myös hankalaa, koska varaosia ei välttämättä ole enää saatavissa. Siksi savunpoistolaitteiden kunnostusten ja saneerausten tarve kasvaa jatkuvasti.

Savunpoistokumppani on Suomen suurin savunpoistolaitteisiin erikoistunut huoltoliike. Olemme toimineet vuodesta 2010 ja olemme ainoana huoltoliikkeenä Suomessa maamme ylivoimaisesti suurimman laitetoimittajan Keraventin virallinen huoltokumppani. Saneerauskokonaisuuksissa asiantuntemuksemme tuo saamamme palautteen mukaan asiakkaillemme kaikkein suurimman hyödyn – löydämme tarkoituksenmukaisista vaihtoehdoista asiakkaalle edullisimman.

Vaihtoehtoja kunnostuksessa ja saneerauksessa on usein paljon. Järkevin vaihtoehto riippuu laitteiston kunnosta, viranomaisten vaatimuksista ja esim. siitä halutaanko olemassa oleville laitteille lisäaikaa kevyemmällä kunnostuksella vai halutaanko saneerauksen avulla kerralla pidempiaikainen ratkaisu. Savunpoistokumppani etsii asiantuntemuksensa ja kokemuksensa avulla sopivimman ratkaisun tarpeisiisi.

Usein olemme esim. suhteellisen kevyellä kunnostuksella saaneet useita vuosia lisää käyttöikää olemassa oleville laitteille. Myös laajemmissa saneerauksissa olemassa olevia laitteiston osia, kuten kaapelointeja pystytään hyödyntämään ja saamaan aikaan merkittäviä säästöjä. Tämän tyyppiset ratkaisut vaativat kuitenkin paljon asiantuntemusta ja kokemusta. Tästä johtuen toimijat, jotka eivät ole erikoistuneet savunpoistolaitteisiin, eivät pysty niitä tarjoamaan asiakkailleen. Tartu siis tilaisuuteen saada asiantuntijan rehellinen näkemys savunpoistolaitteiden kunnosta!

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä: p. 010 581 7100 / myynti@savunpoistokumppani.fi

Call Now ButtonSoita meille!