Savunpoiston saneeraus - Tilaa maksuton kartoituskäynti

Mietitkö savunpoistolaitteiden saneerausta? Tarjoamme Etelä-Suomen alueella savunpoistolaitteiston saneerausta harkitseville asiakkaille maksuttoman kartoituskäynnin.

Käynnin perusteella saat ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen vaikkapa avaimet-käteen ratkaisusta.

Suuremmissa saneerauksissa palvelemme koko Suomen alueella.

Kunnostus vai saneeraus? Hyödynnä asiantuntijan maksuton kartoituskäynti.

Savunpoistonlaitteiston saneerauksissa on paljon muuttujia: olemassa olevat laitteet ja laukaisumekanismit sekä niiden kunto, kaapeloinnit ja viranomaisten vaatimukset. Lisäksi saneerausratkaisuun vaikuttaa oleellisesti se, halutaanko olemassa oleville laitteille lisäaikaa kevyemmällä kunnostuksella vai halutaanko saneerauksen avulla kerralla pidempiaikainen ratkaisu. Mitoitamme ratkaisun asiakkaan tarpeisiin, jolloin asiakas ei maksa turhasta. Näin säästät tarpeettoman laajaan saneerausratkaisuun verrattuna selvää rahaa.

Haluatko viilentää kesäisin kiinteistön sisäilmaa ilmaiseksi? Nykyaikaiset sähkömoottorilla toimivat savunpoistoluukut ja -ikkunat mahdollistavat myös kiinteistön tuulettamisen savunpoistoluukkujen kautta. Tämä toiminto on käytännössä ilmainen tapa viilentää kiinteistön sisäilmaa kesäisin. Asiantuntevalla suunnittelulla tuuletustoimintoon voidaan edullisesti yhdistää myös ajastin ja/tai sade- ja tuulianturit, jolloin luukut sulkeutuvat automaattisesti ajoitettuna sekä sään niin vaatiessa. Tarjoamme tämän lisätoiminnon saneerausten yhteydessä edullisesti. Kun tilaat ilmaisen saneerauskartoituksemme, mainitse että olet kiinnostunut tuuletustoiminnosta, niin otamme sen huomioon jo kartoituksessa!

Savunpoistokumppani on toteuttanut vuodesta 2010 alkaen erilaisia savunpoiston saneerauksia ja meillä on erittäin hyvä käsitys siitä, mitkä ratkaisut toimivat. Asiantunteva suunnittelu ja hyvin yhteensopivat laitteet takaavat edullisen lopputuloksen.

Tilaa maksuton kartoituskäynti alla olevan lomakkeen avulla ja saat asiantuntija-arvion siitä, mikä ratkaisu olisi paras kohteellesi. Voit tilata maksuttoman kartoituskäynnin myös puhelimitse numerosta 010 581 7100 tai sähköpostilla: myynti@savunpoistokumppani.fi

Tilaa asiantuntijan maksuton kartoituskäynti

    Soita meille
    Soita meille! p. 010 581 7100