Savunpoiston laitetoimittaja Keravent tuotantojohtaja Pasi Rantanen ja Savunpoistokumppani toimitusjohtaja Reijo Kantoluoto tuotannosta tulleen moottoritoimisen umpikantisen savunpoistoluukun ääressä. Savunpoistoluukussa on putoamissuojat eli verkot.

Savunpoistokumppani & Kera Group – Yhteistyötä jo vuodesta 2010

Savunpoistokumppani on ylpeästi toiminut Kera Group Oy:n virallisena huoltokumppanina jo vuodesta 2010 alkaen. Kera Group on Suomen tunnetuin ja luotetuin savunpoistoluukkujen- ja järjestelmien toimittaja. Hyödynnämmekin lähes kaikissa kohteissa heidän toimittamiaan ratkaisuja.

Yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaimmat ja parhaimmaksi todetut savunpoistolaitteet sekä teknisen tuen. Vastaavasti me tarjoamme Kera Groupille arvokasta tietoa siitä, mitkä ratkaisut toimivat parhaiten – edistäen näin heidän tuotekehitystään. Aktiivinen tiedonvaihto on yhteistyömme ytimessä, hyödyttäen molempia osapuolia ja erityisesti asiakkaitamme.

Yhteistyö sai alkunsa avoimuudesta ja luottamuksesta

Ennen kuin SPK-Huolto (nyk. Savunpoistokumppani) yritys oli perustettu, toimitusjohtajamme Reijo Kantoluoto työskenteli Keraplastin (nyk. Kera Group) palveluksessa.

Vuonna 2010 tulivat vastaan kuitenkin lomautukset, jotka antoivat Reijolle kimmokkeen oman yrityksen perustamiseen. Hän kertoi aikeistaan avoimesti silloiselle työnantajalleen. Kera Group näki Reijon suunnitelmissa potentiaalia ja halusi lähteä mukaan kumppaniksi. Näin alkoi yhteinen matka, joka onkin alusta alkaen perustunut avoimuudelle ja luottamukselle.

"Savunpoistokumppani auttaa meitä tarvittaessa myös kehittämään uusia ratkaisuja asiakkaidemme haasteiden ratkaisemiseksi. Heidän rohkeutensa ja innovatiivisuutensa inspiroi meitä. Tulevaisuudelta toivomme, että kumppanuutemme syventyy ja laajentuu entisestään, jotta voimme yhdessä olla markkinoiden halutuimmat tekijät."

Pasi Rantanen, tuotantojohtaja, Kera Group Oy

Kera Group tuotantojohtaja Pasi Rantanen ja Savunpoistokumppani toimitusjohtaja Reijo Kantoluoto seisovat rinnakkain savunpoistoluukun ääressä.
Kera Groupin tuotantojohtaja Pasi Rantanen ja Savunpoistokumppanin toimitusjohtaja Reijo Kantoluoto.

"Toimimme molemmat savunpoiston maailmassa ja meillä on samansuuntaiset visiot siitä, minkälaisia toimijoita haluamme olla tulevaisuudessa. Olemme oppineet toisiltamme sen, että markkinoilla riittää tilaa molempien asiantuntijuudelle ja hyvällä yhteistyöllä meidän on helpompi saavuttaa tavoitteemme."

Reijo Kantoluoto, toimitusjohtaja, Savunpoistokumppani

Samanhenkiset arvot kumppanuuden kantava voima

Niin meidän kuin Kera Groupinkin toiminta perustuu vastuullisuuteen, savunpoistolaitteiden elinkaaren kokonaisvaltaiseen huomioimiseen sekä laadukkaisiin ja pitkäikäisiin ratkaisuihin. Jaamme paljon samoja arvoja, mikä näkyy innostavana ja molempien liiketoimintaa eteenpäin vievänä yhteistyönä.

”Olemme oppineet Kera Groupilta myös vahvan brändin merkityksen, johon olemme itsekin vuosien varrella panostaneet. Toimimme molemmat savunpoiston maailmassa ja meillä on samansuuntaiset visiot siitä, minkälaisia toimijoita haluamme olla tulevaisuudessa. Olemme oppineet toisiltamme sen, että markkinoilla riittää tilaa molempien asiantuntijuudelle ja hyvällä yhteistyöllä meidän on helpompi saavuttaa tavoitteemme”, kertoo Reijo Kantoluoto, toimitusjohtaja, Savunpoistokumppani.

Yhdessä eteenpäin jatkossakin

Haluamme toimia niin, että Kera Group voi jatkossakin ylpeänä tunnustaa meidät luotetuksi huoltokumppanikseen. On ilo ja kunnia hyödyntää heidän ratkaisujaan, jotka tukevat sitoutumistamme korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Kiitos tähänastisesta! Jatketaan hyvää yhteistyötä, joka on täynnä kehitystä ja yhteisiä tavoitteita.

”Yhteistyömme voimavara on avoin ja saumaton kommunikointi, jonka ansiosta olemme molemmat pystyneet kehittymään aina vain paremmiksi tekijöiksi vuosien varrella. Kera Groupin etu tässä kumppanuudessa on ehdottomasti se, että alan huipputoimija luottaa ratkaisuihimme ja haluaa tarjota niitä myös omille asiakkailleen. Savunpoistokumppani auttaa meitä tarvittaessa myös kehittämään uusia ratkaisuja asiakkaidemme haasteiden ratkaisemiseksi. Heidän rohkeutensa ja innovatiivisuutensa inspiroi meitä. Tulevaisuudelta toivomme, että kumppanuutemme syventyy ja laajentuu entisestään, jotta voimme yhdessä olla markkinoiden halutuimmat tekijät.”, kertoo Pasi Rantanen, tuotantojohtaja, Kera Group Oy.

Savunpoistokumppani logo
Savunpoistokumppani

Savunpoistokumppani

p. 010 581 7100 myynti@savunpoistokumppani.fi
Soita meille
Soita meille! p. 010 581 7100