TYS Tavasti talvella

Kerrostalon savunpoistolaitteiden modernisointi – TYS Tavasti

Savunpoistokumppani sai tehtäväkseen Turun Ylioppilaskyläsäätiön TYS Tavasti –kerrostalokohteen savunpoistolaitteiden modernisoinnin. Projekti käynnistyi huolellisen tarjouskäynnin myötä, jonka yhteydessä laadittiin yksityiskohtainen suunnitelma töiden toteuttamiseksi.

"Kyllä voisin suositella Savunpoistokumppanin apua myös muille, koska saimme erittäin kokonaisvaltaista ja hyvää palvelua. Ei pelkästään työnsuoritetta vaan kaikki tekniset tiedot ja dokumentit olivat selkeitä ja toimitettiin täsmällisesti. Takuuhuolto on myös toiminut nopeasti. Uusia kohteita, kun tulee, niin kysymme kyllä tarjouksen jatkossakin Savunpoistokumppanilta."

Mikko Lairolahti, kiinteistöinsinööri, Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Valikoiduimme kumppaniksi tähän projektiin, koska tarjosimme selkeintä avaimet käteen -ratkaisua. Saimme myös kuulla, että hintamme ja kykymme ymmärtää asiakkaan tarpeita vaikuttivat positiivisesti päätöksentekoprosessiin!

Saneerauskohteissa onnistuminen edellyttää tarkkaa suunnitelmaa ja soveltamistaitoa

Projekti toteutettiin alkuvuodesta 2023, jonka aikana modernisoimme kohteen savunpoistolaitteet moottoritoimisiksi. Toteutimme myös järjestelmäkaaviot ja suunnittelimme kaapeloinnin valmiiksi. Itse kaapeloinnin toteuttamisesta huolehti sähköurakoitsija.

Huolellisen suunnittelun merkitys korostui tässäkin kohteessa, sillä jokainen savunpoistoikkuna ja -luukku olivat erilaiset. Tämä on tyypillinen piirre saneerauskohteissa, joka täytyy ottaa hyvin huomioon, jotta hanke saadaan sujuvasti ja aikataulussa valmiiksi. Tälle kohteelle asiakas tilasi myös jatkuvan vuosihuoltosopimuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että käymme säännöllisesti joka vuosi testaamassa ja tarkistamassa, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Kerrostalon kaasujousitoiminen savunpoistoluukku avonaisena katolla
Ennen modernisointia katolla olevat savunpoistoluukut avautuivat kaasujousen avulla ja ne piti sulkea katolta käsin.
Kaasujousitoiminen vaijerilla laukaistava savunpoistoikkuna.
Savunpoistoikkunoiden vanhat avaajalaitteet laukaistiin mekaanisesti vaijerin avulla ja ikkunat avautuivat kaasujousen avulla.

Asiakas erityisen tyytyväinen, että työt toteutuivat täysin suunnitelman mukaan

Savunpoistolaitteiden modernisointi onnistui suunnitelmien mukaan ja asiakas on ollut tyytyväinen hyvään työnjälkeen ja lopputulokseen. Erityisesti asiakas arvosti sitä, että työt hoituivat täysin suunnitelman mukaan, ilman yllättäviä lisä- tai piilokustannuksia. On myös mukava kuulla, että TYS aikoo jatkossakin olla meihin yhteyksissä, kun uusia savunpoistotarpeita ilmenee!

”Kyllä voisin suositella Savunpoistokumppanin apua myös muille, koska saimme erittäin kokonaisvaltaista ja hyvää palvelua. Ei pelkästään työnsuoritetta vaan kaikki tekniset tiedot ja dokumentit olivat selkeitä ja toimitettiin täsmällisesti. Takuuhuolto on myös toiminut nopeasti. Uusia kohteita, kun tulee, niin kysymme kyllä tarjouksen jatkossakin Savunpoistokumppanilta.” – Mikko Lairolahti, kiinteistöinsinööri, Turun Ylioppilaskyläsäätiö.

Tutustu Savunpoistokumppanin palveluihin

Näkymä savunpoistokumppanin huoltoautoon, jossa on paljon savunpoiston huoltoon ja korjaukseen tarvittavaa välineistöä.

Huolto ja korjaus

Tutustu lisää
Maksuton kartoituskäynti savunpoiston saneerausta suunnitteleville.

Maksuton saneerauskartoitus

Tutustu lisää
Savunpoistokumppani logo
Savunpoistokumppani

Savunpoistokumppani

p. 010 581 7100 myynti@savunpoistokumppani.fi
Soita meille
Soita meille! p. 010 581 7100