Seitsemän veljestä

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ym­päristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pellot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräinen vilja. Peltojen alla on niittu, apilaäyräinen, halkileikkaama monipolvisen ojan; ja runsaasti antoi se heiniä, ennenkuin joutui laitumeksi kylän karjalle.

Valitse kiinnostuksesi mukaan

Savunpoistokumppanin huoltoteknikot huoltamassa savunpoistokeskusta. Keskuksesta mitataan mm. latausjännite ja varavoima-akuille tehdään kuormitustestaus.
Huolto

Hämeenmaan Kiinteistöt – Yli kymmenen vuoden kumppanuus ja lähes 80 huoltosopimuskohdetta

Olemme saaneet kunnian toimia Hämeenmaan Kiinteistöt Oy:n savunpoiston huoltokumppanina jo yli kymmenen vuoden ajan. Huollamme vuosittain lähes 80 heidän kohdettaan Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella, kattaen erilaiset liikekiinteistöt aina suurista Prismoista pienempiin marketteihin.

Lue lisää

Kiasman julkisivuremontissa uudistettiin myös savunpoistoa
Asiantuntijapalvelut

Kiasman julkisivuremontti: savunpoiston saneeraus

Helsingin keskustan yksi tunnetuimmista maamerkeistä, Kiasma, on ollut julkisivuremontin kohteena. Pääsimme auttamaan ja konsultoimaan arvokkaan kiinteistön julkisivussa sijaitsevien savunpoistolaitteiden saneerauksessa.

Lue lisää

Nostimet pysäköintilaitoksessa valmiina savunpoiston saneeraukseen
Saneeraus

Pysäköintilaitos Myyrän savunpoiston ohjausjärjestelmän uusiminen

Uudistimme Helsingin Pasilassa sijaitsevan pysäköintilaitos Myyrän savunpoiston ohjausjärjestelmän. Tavoitteenamme oli korvata vanhentunut järjestelmä nykyaikaisella teknologialla, varmistaen näin pysäköintilaitoksen savunpoiston toimintavarmuus.

Lue lisää

Nordic Regional Airlinesin lentokonehalli.
Huolto

Savunpoistolaitteiden vuosihuollot lentoasemaympäristössä

Nordic Regional Airlines, eli Norra on tunnettu suomalainen lentoyhtiö. Olemme toteuttaneet heille lakisääteiset savunpoistolaitteiden vuositarkastukset vuosina 2021–2023. Vuosihuollot ovat sisältäneet Helsinki-Vantaalla sijaitsevan lentokonehallin ja toimistotilojen savunpoistolaitteiston testauksen ja huollon.

Lue lisää

TYS Tavasti talvella
Saneeraus

Kerrostalon savunpoistolaitteiden modernisointi – TYS Tavasti

Savunpoistokumppani sai tehtäväkseen Turun Ylioppilaskyläsäätiön TYS Tavasti –kerrostalokohteen savunpoistolaitteiden modernisoinnin. Projekti käynnistyi huolellisen tarjouskäynnin myötä, jonka yhteydessä laadittiin yksityiskohtainen suunnitelma töiden toteuttamiseksi.

Lue lisää

Kauppakeskus Zeppelin sisäänkäynti, talvinen sää
Saneeraus

Kauppakeskus Zeppelin, Ideapark Oulu ja Alasintie – Savunpoiston saneerauskeikat pohjoisessa

Olemme saaneet kunnian olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Kauppakeskus Zeppelinin, Ideapark Oulun sekä Alasintie 3-5 savunpoiston saneerauksia. Vaikka palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, hoituvat keikat näppärästi tarvittaessa muuallakin päin Suomea!

Lue lisää

As Oy Lahden Rantaruoho kiinteistö
Saneeraus

As. Oy Lahden Rantaruoho, kahden kerrostalon savunpoistolaitteiden sähköistäminen

Syksyllä 2023 toteutimme As. Oy Lahden Rantaruohon kummallekin kerrostalolle savunpoistolaitteiden sähköistämisen. Taloyhtiö on ollut vuosihuoltoasiakkaanamme jo vuodesta 2015 alkaen ja nyt meidät valittiin uusimaan molempien talojen savunpoistolaitteistot.

Lue lisää

Ilmakuvaa Heinolasta
Huolto

Heinolan vuokra-asunnot Oy luottaa Savunpoistokumppaniin

Heinolan vuokra-asunnot Oy käyttää sopimuskumppaninaan savunpoistolaitteiden huolloissa Savunpoistokumppania. Tärkein asia savunpoistolaitteiden kunnossapidossa Heinolan vuokra-asunnoilla on luonnollisesti se, että asiantuntevalla huollolla varmistetaan laitteiden toimivuus. Tärkeää on myös laitteiden kunnosta ja toimivuudesta saatava dokumentointi vuosittain.

Lue lisää

Soita meille
Soita meille! p. 010 581 7100